Om Storsjön.com och erbjudande till företag i Storsjöbygden

Sjöar i allmänhet har genom åren visat sig vara en stor besöksanledning. Se bara på våra svenska sjö-vänner som Siljan, Vänern, Vättern, Mälaren. Eller varför inte blicka på Italienska sjöturismen, enbart Gardasjön uppger att de har över 22 miljoner besökare årligen och är en av Italiens största besöksmål. Vi vill med denna sajt bidra till att sätta Storsjön på kartan.

Hur det startade

Storsjön.com drivs av företaget Fjällbyrån i Jämtland som arbetar med platsmarknadsföring och digitalisering. Vi tycker att Storsjöns utbud, vackra natur och engagerade turismföretagare förtjänade en egen hemsida. Hemsidan finns till för att guida och inspirera fler att besöka Storsjön. Vi vill också vara den samlande kraften som bidrar till att besöksnäringen kring Storsjön ska frodas och växa sig stark. Vi hoppas med detta initiativ skapa något som vi alla kan vara stolta över och känna en delaktighet för att utveckla.

Besöksnäringen kring Storsjön

Turismen i Jämtland Härjedalen omsätter över 5,5 miljarder kronor. Det skapas 11,3 miljoner gästnätter varav över 3 miljoner är kommersiella (2018). Besöksnäringen är att betrakta som en basnäring. Majoriteten av gästerna reser till länet får att uppleva den rika fjällvärlden men också Östersund och Storsjön lockar många till Jämtland Härjedalen.

 

Utvecklingsträff & föreläsning 30 maj 13.00-14.30 i Hackås

Vi bjuder in aktörer som driver verksamhet vid eller omkring Storsjön till en utvecklingsträff den 30 maj 13.00-14.30 till IT-gården i Hackås för att tillsammans utveckla Storsjön som en turistdestination. I samband med träffen håller även Marcus Ståhl på Fjällbyrån en kortare föreläsning ”Så bokar Svensken sin semester” på 30 minuter.

Mer information och anmälan till träffen senast 24 maj till jenny@storsjon.com

Dra nytta av Storsjökraften

Du som företag/förening har möjlighet att vara med och synas på sajten för att nå ut till nya besökare. Samtidigt bidrar du till att sajten kan leva och utvecklas. Utan er partners ingen Storsjön.com.

Då hemsidan lanseras i år har vi nu väldigt förmånliga priser för er som vill vara med och bli en del av Storsjön.com redan från start. Tack på förhand! 

Kommersiella aktörer

1200:- Introduktionspris första året
 • Egen presentationssida på storsjön.com (ni skickar bilder och text)
 • Länkar till sociala medier & hemsida
 • Obegränsat med bilder
 • Möjlighet att marknadsföra paket
 • Prioriterad i artiklar på hemsidan
 • Möjlighet att bidra med bilder till sociala medier
 • Möjlighet att marknadsföra event till rabatterat pris (500:-/event)

Engångsevenemang & Föreningar

800:- per år (pris gäller för 2021)
 • Egen presentationssida på storsjön.com
 • Länkar till sociala medier och hemsida
 • Obegränsat med bilder

Digital marknadsföring

Enligt offert
 • Ny skräddarsydd hemsida
 • Annonsering via Facebook & Google
 • Sökmotoroptimering
 • Processledning inom platsmarknadsföring
 • Föreläsningar & seminarier

Hjälp att skapa en säljande presentation?

Behöver ni hjälp att formulera er och skapa en säljande presentation? Lugn! Vi hjälper dig gärna mot ett förmånligt pris. Vi skapar en säljande och sökmotoroptimerad sida som engagerar läsarna. För endast 1500:- skriver vi er presentation och skapar er sida.

Alla priser är ex moms.

Vill du lyfta din marknadsföring till nästa nivå?

Fjällbyrån är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring och affärsutveckling. Vi är med er från ax till lkimpa och skapar både hemsidor, kampanjer och strategier som ska ge effekt. Läs mer om din nya marknadsföringsbyrå🙂

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du som företagare kring Storsjön eller som är intresserad av vår verksamhet inom Visit Storsjön kan prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi kommer att dela nyheter kring vår verksamhet, uppdateringar på hemsidan, erbjudanden som vi tror att ni är intresserade. Samt eventuellt bjuda in till möten. Välkommen att anmäla dig i formuläret intill. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Visit Storsjön

* indicates required