Bergs kommun Bergsliv.se

Bergs kommun Bergsliv.se

Bergsliv – Livskvalitet på fritiden

För att rötterna ska växa sig starka behövs näring och gott om plats. I Bergs kommun finns en plats för alla, varje by med sin egen identitet. Här bor du med natursköna vidder och goda grannar runt husknuten. Det är ett livsval som gynnar hälsan långt mer än att sitta i bilkö med andan i halsen, det säger både forskning och vi som redan bor här. Välkommen hit. Dra ner på tempot. Andas frisk fjälluft året om. I Bergs kommun finns 125 byar, alla med olika identiteter.

Heimester 

Vi tycker alltid att heimester är en god idé. Särskilt när man som oss är omgiven av en storslagen natur och massa spännande sevärdheter. Låt fantasin ta med dig på en upptäcktsfärd och förälska dig i vårt vackra Bergsliv i bergs kommun. Här är nära till allt.

Bo med gott om plats 

Tystnad och fågelsång på samma gång. Morgonljuset som letar sig in mellan gardinerna. Dagen gryr. Kaffet puttrar färdigt. Med en rykande kopp kaffe slår du dig ned på din egen farstubro. Varför ska en dagdröm förbli enbart en dröm? Det finns ingen lag som säger att du måste eller borde bo kvar på samma plats livet ut. Kanske är det just nu som dörren öppnar sig till ett nytt hem och liv?

Det finns många vägar att välja bland i Bergs kommun. Några leder till sjötomter och andra till fjällen. Vilken väg som passar bäst vet du först när du har testat den. Boka in dig på en visning eller gör en rundtur i kommunen. En ny väg du aldrig har gått förut kan bli din egen.

Om Bergsliv
Bergsliv.se är en webbplats som skapats av Bergs kommun. Den riktar sig till alla som vill ha mer plats, större möjligheter eller bara vill hem. Välkommen till Berg!

www.berg.se