Välkommen till den digitala guiden för dig som vill upptäcka Storsjön i Jämtland!

Storsjön är Sveriges femte största sjö och Jämtlands pulserande hjärta. På och kring Storsjön finns en enorm entreprenörskraft, vacker natur och mängder av upplevelser och äventyr att upptäcka.

Den här hemsidan är idag under uppbyggnad och lanseras i juni. Hoppas att du vill komma tillbaka senare och spana in Storsjöns utbud. Hoppas att vi ses på Storsjön i Jämtland i sommar!

Storsjöns utbud

Storsjön har något alldeles speciellt. Det finns goda förbindelser med både tåg, buss och flyg för långväga gäster. Väl på plats är infrastrukturen god, det finns en del kollektiva resealternativ och naturen är enligt svenska allemansrätt lättillgänglig. Vid Storsjöns strand hittar man Jämtlands enda stad, den pulserande, kreativa och växande staden Östersund. Östersund har ett stort utbud av både boende och aktiviteter och hög standard vilket attraherar många. Kring sjön finns också en genuin och bevarad landsbygd, här upplever gästen bland annat öppna landskap, aktiviteter på och i närheten av Storsjön, mat och smakupplevelser av bästa klass.

Storsjön.com

Vi vill med Storsjön.com inspirera och informera om Storsjön och alla dessa fantastiska pärlor som omger sjön. Storsjön.com är den naturliga digitala destinationen för dig som planerar en resa till Jämtland. Här finner du evenemang, restauranger och aktiviteter. Turförslag för att upptäcka naturen och guiderna som skapar oförglömliga semesterminnen. Hitta boende som passar just er, allt från stadens hotell till småskaligt boende i stugan som hyrs ut privat.